"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Joulu tulee, oletko valmis?

Sunnuntaina on ensimmäinen adventti. 

Sen kunniaksi aloitin siivousurakan, jotta viikonlopun aikana voi pukea kotiin joulun tunnelmaa. Tänään on imuroitu, pesty keittiötä ja vessaa ja niin edelleen. Myöhemmin tänään jatkan urakkaa, samoin huomenna. Luonnollisesti mies saa kantaa myös oma kortensa kekoon... ;)

Jouluun valmistautumisen olen aloittanut jo ajat sitten, sillä olen hankkinut joululahjoja pitkin vuotta. Ei ole enään kuin muutama paketti hankkimatta. :) Myöskin korttitalkoot järjestettiin puolivahingossa, kun erään kerran alettiin askartelemaan koko perheen voimin.

Olen harrastanut jo pitkään tuota lahjojen hankintaa ympäri vuoden. Sen verran tarkennan, että kertaakaan en ole lähtenyt joululahjaostoksille, vaan olen pikemminkin pitänyt silmät auki ja lahjat ovat sitten vain kävelleet vastaan. Helppoa, vai mitä? No ehkei kaikki kuitenkaan suju aina kuin sadussa, lienee aika vähän kullannut muistoja! ;)

Joulusta en meinaa repiä yhtään stressiä. Se on vuoden paras juhla ja aion nauttia siitä. Silloin on tärkeintä yhdessäolo ja kiireettömyys sekä tottakai joulun sanoma. 
Meidän perheen joulut ovat aika perinteisiä: riisipuuroaamiainen, jouluateria, joulusauna ja lahjojen jakaminen, toisinaan myös joulukirkko. Tänä vuonna saattaa pukkikin piipahtaa, ainakin käy tuomassa lahjat ovelle, jos ei muuta. Saa nähdä, ehtiikö pukki kiireiltään meille vai ei. Jouluaatttona en halua lähteä reissuun, vaan tahdon aina rauhoittua kotona. Meille kyllä toivotetaan läheiset tervetulleiksi jouluna, erittäin mielellään. Mikä sen parempi kuin tupa täynnä ihania ihmisiä! ♥♥♥♥♥♥  


Kuva on viime vuodelta: Alma- neitimme ensimmäisenä joulunaan lahjansa kimpussa.  

Laitan vielä loppuun yhden suosikki joululauluistani.

Ihanaa joulunodotusta kaikille!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti