"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuoden viimeinen päivä

Vuorokauden kuluttua vaihtuu vuosi,
joten nyt on hyvä hetki katsoa taaksepäin, mitä kaikkea kulunut vuosi piti sisällään. Ainakin se oli monella tapaa erittäin liikuntapainotteinen, koulutuksia, treenausta ja liikuntatyötä täynnä.

Tammikuussa 
- Aloitin täysipäiväisenä liikunta-alan yrittäjänä. Hain ja sain starttirahaa puoleksi vuodeksi.
- Treenasin ja pelasin Futsalia ja futista VJS:n riveissä.
- Suoritin Body Joogan ensimmäisen moduulin.

Helmikuu  
- Kului töiden, futiksen, futsalin, kouluttautumisen ja treenaamisen merkeissä.

Maaliskuussa 
- Suoritin kaksipäiväisen IISEE- spinning-, kolmipäiväisen Les Mills- Body Pump- , Girya- ja kinesis- koulutukset.

Huhtikuussa 
- Suoritin Body Joogan toisen ja kolmannen moduulin 
- siirsin töiden mukana myös futisharrastuksen VJS:stä Lahteen ja FC Reippaaseen.

Toukokuussa 
- Aloitin Personal trainer- koulutusputken: ensimmäisenä suoritin Hyvinvointivalmentaja- kurssin.      - Kävin äitini valmistujaisjuhlissa Oulussa.


Kesäkuussa 
- Tuli yllättäen uusi reissu Ouluun surullisissa merkeissä, kun setäni kuoli. :(

Heinäkuussa
- Äiti ja sisko vierailivat meillä. 
- Heinäkuun vika viikonloppuna pelattiin Lahti Unitedin riveissä Harraste futiksen Sm- skaboissa, ja palkintona Suomenmestaruus!!!! :)

Elokuussa 
- Kävimme mieheni serkun aivan ihanissa häissä Lappeenrannassa.♥ 
- Vietimme myöskin omaa 5-vuotis hääpäiväämme!♥♥♥ 
- Osallistuin Body Combat- ohjaajakoulutukseen. Toisen päivän epäonni hyppypotkussa (jalka "takertui" lattiaan ja kompuroin siksi alastulossa) koitui kohtalokseni ja jouduin lääkärille toisena päivänä. Seuraavana päivänä tulin sisulla suorittamaan kurssin loppuun kepeistä ja robotti- jalkatuesta huolimatta.


Syyskuussa 
- Palasin hetkeksi töihin, kunnes magneettikuvat ja ennenkaikkea niiden tulokset pakottivat takaisin sairaslomalle: polven eturistiside oli täysin revennyt, molemmat kierukat olivat revenneet samoin sisäsivuside. Edessä oli leikkauspöytä 26.9.

Lokakuu 
- Alkoi voimakkaiden kipujen merkeissä, mutta jatkoin suunnitelmien mukaan Personal trainer- koulutusputkea: kolmipäiväinen Kuntosalivalmentaja/osa 1. 
- Täytin myös 31-vuotta. 
- Jälkitarkastuksessa kuun lopussa sain varovaiseen treeniin luvan ja pääsin todenteolla kuntouttavan liikunnan pariin.


Marraskuussa 
- Suoritin Kuntosalivalmentaja- näyttökokeen ja teoriakokeen ja läpäisin molemmat. =) 
- Aloitin myös varsinaisen Personal trainer- opiskelun. 
- Aloitin tämän blogin kirjoittamisen.
- Osallistuin IISEE:n Juhanin pitämään spinningkoulutukseen Torikadun liikuntakeskuksessa Hyvinkäällä.

Joulukuussa 
- Jatkoin PT- opintoja. 
- Osallistuin Piloxing- ohjaajakoulutukseen 
- Jälkitarkastuksessa sain juoksuluvan ja polvi todettiin vahvaksi.
- Juhlimme rakkaan prinsessan 3- vuotissynttäreitä!♥♥♥♥♥♥♥
- Vietimme ihanan joulun
- Tein onnistuneen paluun työelämään. 


Vuosi on ollut täynnä suuria tunteita: iloa, surua, voittoja ja tappioita, kiirettä ja luppoaikaa, onnea ja epäonnea, naurua ja itkua...
Ihan mieletöntä vuoristorataa on menty, mutta koko ajan on menty eteenpäin. Itse en vaihtaisi päivääkään pois. Kaikki, mitä elämässäni on tapahtunut tänä vuonna tai joskus aiemmin on auttanut tekemään minusta juuri sen ihmisen, kuka olen tänään. Ja jokaisesta epäonnesta löytää myös niitä hyviä puolia, jos vaan jaksaa niitä sieltä etsiä. Tänä päivänä on hiton hyvä olla MINÄ.

Olen äärettömän onnellinen läheisistäni, etenkin oma kultainen ukkelini on ollut tyylilleen uskollisena horjumatta rinnalla myötä- ja vastoinkäymisissä, tänä vuonna niitä on riittänyt. ♥♥♥ Niinhän sitä tuli silloin 2006 luvattua, mutta on ihana nähdä, kuinka tämä oikeastikin toteutuu joka ikinen päivä!♥♥♥ Viime vuodet meidän perhe on elänyt hyvin vahvasti minun ehdoillani. Tulevan vuoden tärkeimpiin projekteihin kuuluu kääntää kelkkaa välillä toiseen suuntaan ja antaa paremmin tilaa muun perheen tarpeille.

Niin, tästä päästäänkin aasinsiltana vuoteen 2012! Kaikkea hienoa on suunnitteilla, töitten ja muunkin elämän saralla, mutta niistä enemmän Ensi Vuoden ensimmäisenä päivänä!

Uuden Vuoden kynnyksellä... Edessä on sata ovea, tuhat tietä. Valitse sydämelläsi, punnitse tunteella, käytä hiven järkeä. Ovet on tehty avattavaksi, tiet tallattavaksi, elämä elettäväksi. Jos erehdyt, uskalla itkeä, uskalla nauraa, uskalla muuttaa suuntaa. Ei mikään kasva ilman vettä, ei ihminen kypsy kyynelittä. Mutta silti odota parasta, äläkä pelkää pahinta, niin saat mitä ansaitset. Onnellista Uutta Vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti