"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 20. joulukuuta 2011

Juoksulupa ja superfood- ostoksia

Tänään on ollut niin hyvä päivä!
Aamulla vein rakkaan pienokaiseni hoitoon ja ajoin itse Helsinkiin. Minulla oli polven jälkitarkastus, mutta lähdin tarkoituksella aiemmin, jotta kerkesin shoppaamaan viimeiset jouluostokseni. Pitää käyttää hyödykseni asiat Helsingin ytimeen, koska minua ei ihan heti sinne ruuhkiin saa ilman hyvää syytä. :D
Tein kivoja ostoksia pukinkonttiin läheisilleni, etenkin minun omalle rakkaalle miehelleni, joka lahjojen määrän perusteella on ollut tosi kiltti koko vuoden (on kyllä ja rakaskin vielä♥♥♥).
Lisäksi ostin Life- myymälästä seuraavanlaisia juttuja, joista osa pukinkontiin:
Maca- jauhe, Chia- siemenet ja Paahdettu- ja rouhittu pellava+mustikka jää ainaskin kotiin. Niitä olen ajatellut sekoittaa lähinnä pirtelöihin ja puuroihin. Kertokaa, jos teillä on hyviä ideoita, mitä kaikkea muuta noista voisi tehdä ja mihin kaikkeen käyttää! Me ollaan miehen kans päätetty terveellistää elämäämme, kun syksy on ollut mässäilyä täynnä. Oon aina tykännyt tehdä ja syödä erilaisia terveellisiä pirtelöitä ja smoothieta. Nämä uudet ainesosat toimivat houkuttimina tehdä niistä jälleen säännöllinen osa arkea. Ja vaihtelua kaurapuurolle marjojen ja marjasopan kera kaivataan (vaikka hyvää onkin).

Shoppailun jälkeen menin polvileikkaukseni jälkitarkastukseen. Polvi on vahva ja kaikki on oikeastaan niin hyvin, kuin tässä vaiheessa voi olla. Sain juoksuluvankin!!!!!! Juoksulenkit pitää aloittaa varovaisesti kävely- juoksu-yhdistelmällä ja lisätä hölkän osuutta pikkuhiljaa. Kohta en kyllä paljon lenkille ehdi, kun saikku loppuu virallisesti alle viikon päästä! En halunnut enään jatkaa saikkua, mutta sovittiin, että jos polvi ei kestä vielä täysipäiväistä liikunnanohjausta, niin voin jatkaa osittain sairaslomaa. Mutta uskon vakaasti, että jalka kestää. Mulla on kuitenkin tosi paljon lempeitä lajeja ja työni toimii hyvänä kuntouttajana. Ja en oikeasti kestä enään tätä kotona oloa! Ja turpoamista.... :/ Ihanaa päästä taas töiden pariin, ikävä on ollut! ♥

Helsingin ytimen jälkeen seuraava osoite oli Hyvinkää ja Torikadun liikuntakeskus. Siellä osallistuin kollegani kivalle Pump- tunnille sekä tulevan kollegani spinningtunnille, mikä sekin oli oikein passeli! Hyvä treeni, parempi mieli! :)

Tälle illalle olisi vielä lahjan pakkausta edessä ja tottakai laatuaikaa pienen sydänkäpysen kanssa!♥ Mies onkin yövuorossa, joten meillä on tyttöjen ilta tiedossa!

Ei muuta kuin ihanaista tiistain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti