"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 17. joulukuuta 2011

Tunnelmia PT- koulutuspäivien jälkeen

Tänään ja eilen tuli vietettyä päivät PT- koulutuksessa Helsingin ytimessä. Ihanaa, kun oltiin ytimessä, missä ruokailumahdollisuudet ja julkiset kulkuvälineet olivat käden ja jalan ulottuvilla.
Tänä viikonloppuna oli aiheena kuntotestaus ja sykeohjattu harjoittelu. Käsiteltiin asioita teoriassa ja käytännössä. Kuntotesteistä mun piti jättää juoksut ja kyykyt pois, mut kaikista lihaskuntotesteistä mitä tein sain kiitettävän (JEEEEEE), muutama meni jopa tosi kirkkaasti yli rajan. Tästä voi todeta, että sairasloma ei ole onnistunut ihan kaikkea tuhoamaan ja tietyiltä osin olen ihan hyvässä kunnossa! :)
Meidän opena viikonloppuna toimi Mikko Paunonen, jonka opetustyylistä pidän kovasti. 
Omat fiilikset ei tänä viikonloppuna olleet kaikista parhaat ja oppia en niin kovin jaksanut imeä itseeni. Jotenkin oli hirmu väsynyt olo ja motivaatiota oli vaikea kerätä (vaikkakin kouluttaja ja opiskelutoverit on parhaasta päästä..). Eipä se nyt toisaalta mikään ihme ole: kuitenkin niin paljon uuden opettelua ja koulutustapahtumia ollut viime aikoina. Nyt ei auta, kun tutustua viikonlopun aiheisiin enemmän kotona, josko sen tiedon saisi menemään päähän asti. Mutta sitä ennen pari päivää pitää koittaa ottaa rennosti ja olla stressaamatta mistään.
Viikonloput muut saldot jäi  ei niin kivoiksi: yksi pahasti lohjennut hammas ja järkyt vatsakivut. :(
Että sellaista tällä erää.
Nyt taidan suoriutua loppuillaksi sohvalle kera herkkujen, hyvän seuran ja toivon mukaan hyvän leffan.
Huippua lauantai- iltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti