"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

perjantai 2. joulukuuta 2011

Jouluostoksia ja lahjatoiveita

Se olisi sitten viikonloppu edessä. Ja kolmen viikon päästä on jouluaatto!
Tänään aamulla vein pikkutyttömme hoitoon ja kävin samalla vähän joulupukin asioita hoitamassa. Mukaan tarttui lahjoja noille rakkailleni, mutta en täällä paljasta mitä. Kovaa ja pehmeää, sekä lämpöistä ja tuoksuvaa... ;)
Ostin myös kalkkunan pakkaseen (kinkun hankkii aina mies) ja muutamat sisustusjutut. Kohta pääsen siivoilemaan ja sitten niitä paikalleen asettelemaan. Meidän joulukoti pukeutuu pikkuhiljaa, maanantaina aloitettiin ja pikkuhiljaa koristeita lisäillään.
En yleensä itse sen kummempia lahjatoiveita esitä, mutta tykkään saada kaikkea käytännöllistä (yllätys..). Kaikki työhön liittyvät jutut on kans aina tervetulleita, usein paketeista on paljastunut jumppadvd- bokseja, salihanskoja, jumppamattoja...Milloin mitäkin.
Tänä vuonna en pistäisi pahitteeksi jos paketeista ilmestyii jotain seuraavista:
Sellaista kaikkea on toiveissa. Onkohan muuta, hmmmm...??? Onhan sitä tuossakin. Toivottavasti mun oma joulupukki vierailee täällä! ;) 
Mulle lahjat ei oo kovin tärkeitä kuitenkaan, nuokin kaikki voin itse ostaa kyllä. Kivempaa on, kun voi ilahduttaa muita. Minun lapseni on jo sen verran iso tyttö, että ymmärtää jo lahjojen päälle ja hän onkin aina kovin kiitollinen ihan kaikesta mitä saa. Meille tulee varmasti ihana joulu: syödään, saunotaan, hiljennytään ja jaetaan lahjoja ja vietetään laatuaikaa yhdessä, koko perhe!♥♥♥ Se on aivan parasta.
Ihanaa, enään kolme viikkoa vuoden ihanimpaan päivään! ♥♥♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti