"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Suloinen sunnuntai

Sarkasmia.
Kun ulos katsoo, ei ole todellakaan mitenkään suloista. :O Itse sinne vääntäydyin koiran kanssa lenkille ennenkuin mies lähti töihin. Vettä satoi melkeen vaakana suoraan päin näköä. Ja se sade on KYLMÄÄÄÄÄ!
Ei huvita viettää tänään ulkona aikaa enempää, mitä on pakko (koiran lenkit..).
Eilen illalla katsottiin leffa: Oikeesti aikuiset!
 http://www.finnkino.fi/Event/296792/ tuossa vähän lisätietoa elokuvasta, jos kiinnostaa. Oli kyllä juuri sopiva aivot narikkaan leffa. Sai nauraa hauskoille vitseille. Leffaa oli helppo katsoa ja se oli sellainen hyväntuulinen tuotos joku voisi tosin naiiviksi sitä sanoa, mutta minuun kyllä upposi. Väsyneenä sitä haluaa juuri jotain tuollaista, joten muut väsyneet ja kevyttä komediaa etsivät, SUOSITTELEN!

Tänään olisi tarkoitus illalla vähän liikuntaa harrastaa. Varmaan jumppaan sellaisten ohjelmien parissa, mitkä mun täytyy opetella töihin, mutta fiilispohjalta mennään..
Muuten tänään on aivan pakko valmistella joulujuttuja. Huomenna olenkin menossa viimeisille joululahjaostoksille ja samalla tapaan ihanan ystävän lounaan merkeissä. Tänään siis varmaan kaupassa käynti ja ehkä leipominen, siivotakkin pitäisi.... No katsellaan. Kunhan jotain saan aikaiseksi (edelleen kipeänä), niin hyvä juttu.
Tällä viikolla mulla on ollut vähemmän liikuntapäiviä kuin normaalisti, mutta tunteina kyllä vähintäänkin kiitettävästä, sillä olen sitten urheillut kerralla 2-3h. Tämä siksi, että viikon päästä loppuu sairaslomani (JEEEEEEEE) ja pitää taas tottua vetämään pidempiä settejä 3-5krt/vko. Mun kalenteri on kaunista katsottavaa, tunteja on sopivan paljon, mutta lepopäivät ja rasittavuus on just hyvässä tasapainossa. =)
Mutta nyt sunnuntain myöhäisen aamupalan tekoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti