"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

torstai 26. helmikuuta 2015

Aamiaisella

Huomenta!


Raskas alkuviikko on takana ja pari vähän helpompaa päivää edessä. Tänä aamuna kerkesin istahtaa ihan itsekseni aamiaiselle, kun isompi neiti on koulutiellä ja pienempi nukkuu isänsä kainalossa. Työt kutsuvat vasta päivällä. 


Välillä on vaan niin mahtava nauttia rauhallinen, kiireetön aamiainen. Näitä arjen pieniä iloja oppii arvostamaan todella kiireen keskellä. 


Tän aamun aamiainen piti sisällään 
  • pari palaa reissumiestä, päällä savukalkkunaa, salaattia, avokadoa ja hieman margariinia
  • Ananas skyr
  • Maitokahvia 2 kuppia
  • Goodlifen minttusuklaa prodepatukka (kahvileipänä)

Lueskelin aamupalalla Fitnesstukku- lehteä ja kyllä nämä julkaisut vain lisäävät motivaatiota treenaamisen ja ravinnon suhteen. Kun kevätkiireiden jälkeen kalenteri vähän väljenee, aion todellakin ottaa tilaa siellä enemmän myös omaan treeniin. Tavoitteena on edelleen juosta jossain kohtaa (syksyllä?) puolimaratooni. Siihen vain pitäisi alkaa treenaamaan. Onneksi kestävyyskuntoni on varmasti hyvä, joten en usko olevani aikataulua jäljessä. Starttaan juoksutreenit viimeistään Turkin lomalla, 5viikon kuluttua.

Ravinto tällä hetkellä on kaksijakoinen. Pohja ruokavaliossa on kunnossa, mutta väsyneenä tulee usein turvauduttua salmiakkipussiin. Olen nyt pahimmassa kiireessä sallinut itselleni sen pussukan kaksi kertaa viikossa. Onhan se paljon parempi kuin vaikkapa joka päivä. Levon kautta varmasti tähänkin asiaan tulee parannusta. Mutta aamiaiseni ovat olleet suht. hyviä, samoin lounaat poikkeuksia lukunottamatta. Eli ei katastrofia ole tapahtunut. Raskaudesta palautuminen etenee pikkuhiljaa ja lisää takapakkia ei ole ainakaan tullut. Tästä asiasta postailen kuitenkin maaliskuun alkupuolella erikseen, kun synnytyksestä tulee kuluneeksi 8 kuukautta.

Tässä ohessa tulee teille vielä videoterveiseni lentävältä aamiaiselta maanantailta.


Mukavaa torstain jatkoa teille! :) 

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuo sun uusi vlogi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Kiva kuulla. :) Suunnitelmissa on tehdä siellä kaikkea kivaa ja myös hienompia editoituja videoita. Kunhan vaan aikataulut antavat myöten.

      Poista