"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 21. helmikuuta 2015

Lauantain viettoa kuvien kera

Iltaa arvon blogikansa!  


 Tänään oli ajatus heilua hieman kameran kanssa ja tehdä kuvakooste päivästä, mutta lounaalle jäi aivot ja kuvaaminen samalla! :) Mutta jotain onneksi ehti tarttua kameraan. ;)


Tänään kello soi 07:30. Halusin herätä hyvissä ajoin, jotta saan rauhassa pakkailla duunijutut ja syödä aamiaisen, ehkä jopa vähän  ehostaa itseäni. Lähtö olisi noin klo 09:00.
Vähän aikaa tuli vetelehdittyä sängyssä herätyksen jälkeen, mutta aika reipas olin. Aamupalan söin samalla päivän kuulumisia netistä lukien. 
Aamupalalla tänään oli rahkaa (maitorahka, leseet, puolukat ja mehukeitto), maitokahvi ja proteiinipatukka ("kahvileipänä").
Aamupalan jälkeen hoitelin tavarat kasaan (KAIKKI oli hyvin hukassa!) ja vietin pari hetkeä tyttöjen ja miehen kanssa jutellen. Teinpä oikein operaatio meikkauksen, eli laitoin ripsiväriä ja kulmaväriä! :)Sen jälkeen hyppäsin auton rattiin ja otin suunnaksi Järvenpään ja siellä Ladylinen.
 Tänään mulla oli seuraavanlainen setti: Sisäpyöräily 30min, Bodypump 1h ja Piloxing 1h. Tunnit sujuivat hyvin, vaikka jostain syystä energiatasot olivat vähän kehnot. Palautusjuomankin (prodejauhe+ glutamiini) unohdin kotiin, joten tuntien jälkeen tein vain pikasuihkun ja suuntasin kotiin lounaalle.


Mies olikin tehnyt täysjyväpastaa ja kanakastiketta. Lisäksi tein rinnalle vihersalaatin, johon laitoin lisäksi fetajuustoa. Siinä sitä nälkäisenä vetelin samalla kun katselin MM- hiihtoja telkkarista. 

Päivän mittaan huomasin, että olin vetänyt aamun ja aamupäivän kulutukseen nähden liian niukalla ja senpä vuoksi mieliteot jylläsivät aivan iltaan saakka. Popcorneja tuli syötyä ja tyttöseltäni muutama nami. Nämä olivat kuitenkin ihan sallittuja herkkuja, joita söin hyvillä mielin. Lisäksi illalla tuli juotua lasi punaviiniä ja teimmepä iltapalaksi myös Ciabatta leipiä Pullet chikenillä ja kasviksilla (nam, nam, oli hyvää!).
Päivä ja ilta sujuivat ihan normaaleissa kotiaskareissa: lasten kanssa oleillen ja pyykkiä pesten. Lisäksi etsin tietokoneelta uutta tanssimusiikkia alkuviikon tunnille. Vielä olisi yhden miksattavan CXWORX- kipaleen opettelu edessä sängyssä. 
Siispä taidan poistua takavasemmalle ja opiskelun jälkeen painun pehkuihin. 

Hyvää yötä! :)


 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti