"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kiireetön aamu

Lauantai 14.07.
Tänään mulla on viikon ainut lepo- ja vapaapäivä. Nukuin aamulla pitkään. Herättyäni mietin, että milloinkahan prinsessani kömpii viereeni toivottamaan hyvät huomenet.-> Ainiin, tyttönenhän menikin viikonlopuksi mummolaan. Mieskin oli lähtenyt jo töihin ja koira oli ulkona. Aah, ihanan rauhallista.
Makoilin pitkät tovit sängyssä, ennenkuin vääntäydyin ylös.
Kiireettömyys jatkui ylösnousun jälkeenkin: aamupalalle hain hesarin postilaatikosta ja luin kaikessa rauhassa.
Ihanaa, kun ei ole kiire mihinkään, eikä tekemättömät työt stressaa. Näitä aamuja kaipaa aina silloin tällöin.




Tänään todellakin pyhitän lepopäivän. Lihaksia kivistää, onhan viikko maanantaista perjantaihin pitänyt sisällään jo muunmuassa kolme pumppia, pari bodycombattia ja muutamat spinningit, onneksi myös muutaman joogan ja venyttelytunnin. Heiaheia näytti 15 tuntia, eli ihan aktiivista menoa on ollut.
Passiivinen ei päiväni tule kuitenkaan olemaan. Kohta lähden koiran kanssa metsään poimimaan sinistä superfoodia, mustikkaa. Meidän omilla maillakin sitä on jonkun verran, tänään en meinaa mennä merta edemmäs kalaan.
Lisäksi muutamat ohjelmat tulee rakennettua, olen suunnittelemassa ainakin uutta RVP:tä, minkä vaihdan ensi torstaina. Bootcamppiakin voisi alkaa suunnittelemaan elokuuta varten, jos vain jaksaa/viitsii/ehtii. Kiire sillä ei vielä ole.
Näillä eväillä tähän päivään. Tässä vielä poseerausta, vähän erilaista sellaista.

Nyt on projekti, lihakset esiin menossa. Kyllähän ne näkyy jo jonkin verran, mutta vielä on etenkin vatsalihasten päällä pelastusrengas suojaamassa. Mutta nyt on hyvä taas viedä muutoksia enemmän ruokavalioonkin, koska mieskin on innostunut samasta projektista. Kaksin aina kaunihimpi. :)
Ja kuntosalitreeniä muun ohella, niin kyllä se siitä. Tällä viikolla olis ollut jo aikaa käydä salilla, mutta koska mulla oli sen verran monta bodypummpia, niin jätin väliin. Huomenna varmaankin ennen ohjauksia teen pikku puntin.

Ihanaa viikonloppua ystävät hyvät! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti