"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Treenikuulumisia

Torstai- iltaa!
Ihan alkuun pyyntö:
Esittäkää minulle postaustoiveita!!!!!
Voit laittaa sähköpostia tulemaan tai vastata tähän viestiin. 

Viikko on taas vierähtänyt vauhdikkaasti.
Kovasti on taas ylläri ylläri, tullut liikuttua.
Tänään ja eilen on ollut ohjelmassa aamu- ja iltatreenit.
Tänään aamusella ohjasin tuttuun tapaan spinning- pump tunnin ja sen jälkeen ihanat ladyt 60- tunnin.
Kävin lounaalla kotosalla ja sen jälkeen rvp:n ja spinbodyn ohjuksiin. Ei varmaan oo mikään yllätys, että niiden jälkeen futistreeneissä askel painoi melkolailla... Mutta kiva oli vähän pallonkin kanssa temppuilla. Nyt viime viikkoina jalkapallon parissa on tullut vietettyä tavallista vähemmän aikaa. Onneksi kunto ei oo päässyt kuitenkaan rapistumaan... ;)


Ensi viikolla lähdemme puolustamaan Suomenmestaruutta harrastefutiksen SM- kisoihin. Siitä sopivasti starttaakin syyskausi. Teen paluun isolle kentälle syyskaudella ja nyt onkin tavoitteena 90- minuutin pelikunnon palautus. Pitkäkestoista, matalatehoista treeniä olisi tarkoitus lisätä, tottakai maustettuna porrastreeneillä ja muilla vauhtikestävyys harjoitteilla.
Tähän sopii paremmin kuin hyvin huominen tuuraussetti: 45min kevyt crossingtunti ja 55min vauhtikestävyysspinning.
Sunnuntaina jatkamme porrastreeniä lenkin kera ja ajattelin siihen yhdistää myös pyöräilyn (meillä matkaa lähtöpaikkaamme 17km/suunta), eli hyvä treenisetti olisi luvassa. Toivottavasti sää suosii minun suunnitelmiani.


Viime päivinä on tullut rakenneltua lisää syksyn kalenteria. Kohta on syyslukkari minun osaltani valmis, vielä viimeiset tunnit etsivät siellä paikkaansa. Yhden työpaikkani oven joudun sulkemaan, mutta kun sulkee yhden oven, monta uutta avautuu. Ja näin on päässyt käymään. Näistä lisää myöhemmin...
Nyt nukkumaan ja uutta Kuntoplussaa lukemaan.
Hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti