"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ihana viikonloppu

Ja katsaus ensi viikkoon!
Oma viikonloppuni on lyhyempi, koska tällä viikolla olen paiskinut töitä kuusi päivää. Ja eivät mitään kauhean lyhkäsiä ole päiväni olleet.

Eilen kävin vetämässä muutamat ryhmäliikuntatunnit sekä tapasin kaksi PT- asiakasta. Loppuillan vietin perheen kanssa herkutellen (maltillisesti ja enimmikseen hyviä valintoja tehden) ja elokuvia katsellen enkä ajatellutkaan työasioita. 

Tänään on viikon ainoa lepopäivä ja lähes vapaapäivä muutenkin. Muutama PT- työ täytyy tehdä, muuten aika kuluu rakkaan pienen ihmisen kanssa! ♥ Tänään olisi illalla pari futsal- peliä, mutta jätän kyllä suosiolla väliin.
Asiat täytyy ehdottomasti osata laittaa tärkeysjärjestykseen. Voi olla, että liikun vähän uutta bodypumppia olohuoneessa treenaten, mutta muuten kroppakin saa todellakin levätä tämän päivän.
kuva sivulta:virtaaravinnosta.com

Tänään on aamu aloitettu taas pirtelöllä, kuinkas muutenkaan.
Tämän aamun setti sisälsi
  • 2dl rasvatonta maitoa
  • 2dl pakaste mansikoita
  • Muutaman pähkinän 
  • 1rkl Femi Soyaa
  • vajaa 1rkl vaniljaproteiini jauhetta
Ja oli kuulkaas tosi hyvää. Ja ravintosisällöltään aika täydellistä: vitamiineja, kuituja, kasiumia,  paljon proteiinia, hyvää rasvaa ja hiilareita.
Aamu oli tarkoitus aloittaa puurolla, mutta näin sunnuntaiaamuisin ei oikein ruoka maistu, joten tämä oli hyvä vaihtoehto.


Ensi viikosta on tulossa ennakkon katsoen aivan loistava!

Työpäivät ovat ma-to pitkiä, mutta antoisia. Perjantaina aloitan laskeutumisen kohti lomaa.
Lauantaiaamu sujuu näissä tunnelmissa:


Lennämme ukkokullan kanssa tänne:



Eli miniloma MILANOSSA odottaa! Viivymme Milanossa lauantaista tiistaihin. Sunnuntaina vietämme illan täällä:


Eli San Sirolla AC Milanin peliä katsoen. Italialaisen jalkapallon ystävänä tämä on yksi unelma, jonka toteutan viikon kuluttua!

Italian matkallamme meinaamme myös kuntoilla. Hotellistamme löytyy kuntosali, jonka valikoiman huomioiden meinaan tehdä meille reissuun kuntosaliohjelmat (2x käymme). Lisäksi olemme kartoittaneet Milanon kuntokeskus valikoimaa, tarkoitus olisi osallistua jollekin ohjatulle tunnille. Tunti on todennäköisesti Les Mills Bodypump tai spinning.
Tällöin kielimuuri ei ole ongelma, koska pumpin liikkeet ja koreografiat hallitaan ja spinningissä tehdään niinkuin ohjaaja näyttää (ja polkeminen ei ole vaikeaa oli kieli mikä hyvänsä..). Katsotaan, jos innostutaan jostain muustakin, ei voi tietää.
Muuten harrastetaan lähinnä hyötyliikuntaa, eli kävellään paljon paikasta toiseen. Sääennusteen mukaan Milanossa tulee olemaan lämpöasteet noin nollan tuntumassa, joten se antaa oivan mahdollisuuden hyötyliikuntaan. Aika hyvä hyppäys kuitenkin lämpimämpään suuntaan, kuitenkin n. 10 astetta lämpimämpää kuin täällä koti-Suomessa.

Tulee varmasti ihana loma, vaikkei kaikki menisikään suunnitelmien mukaan. Ei tarvikaan kaikki mennä niinkuin on etukäteen ajatellut. Kunhan meillä kahdella on vain ihanaa toistemme kanssa. ♥
Mutta nyt ruoanlaittoon.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti